/jogi-nyilatkozat/
Please, set Additional Menu

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy az alábbiakat olvassa át figyelmesen, mert a hazaiorvos.hu weboldal és/vagy az ahhoz kapcsolódó aloldalak (a továbbiakban együttesen: weboldal) megnyitásával, megtekintésével, böngészésével és használatával az alábbiakban felsorolt feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja.

A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt ‘cookie’ azonosítót naplózzuk. Ezen adatokat a weboldal karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatásához, a honlap fejlesztéséhez, tároljuk és feldolgozzuk.

A weboldal használata ingyenes.

A weboldalon található információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az egészségügyi szolgáltatások leírásai általános szakmai ismertetőanyagok, nem teljes körűek és kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem helyettesítik a személyes orvos-beteg konzultáción alapuló diagnózist, illetve kezelési tervet. Ezen információk felhasználásából eredő károkért a Human Health Assistance Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszáma: 01-09-195593; székhelye: 1034 Budapest, Vályog utca 8. II/6.; a továbbiakban: Társaság) semmilyen felelősséget nem vállal.

A weboldalon feltüntetett, más honlapra vezető linkeken található tartalmakért, azok adatkezelési biztonságáért a Társaság semminemű felelősséget nem vállal.

A weboldalon található árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

A Társaság az árváltozás jogát fenntartja.

A weboldalon feltüntetett szolgáltatások folyamatos elérését a Társaság nem garantálja, de mindent megtesz azért, hogy a szolgáltatásokra vonatkozó legfrissebb információkat tüntesse fel.

A Társaság nem garantálja továbbá, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Társaság nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Társaság nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a weboldal tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A weboldalon szereplő adatok, információk, hírek pontosságáért, valóságtartalmáért, az azokban történő változásokért a Társaság nem vállal felelősséget, de mindent megtesz azért, hogy az ezek alapjául szolgáló forrásanyagokat a lehető legnagyobb körültekintéssel válassza ki.

A Társaságnak joga van ahhoz, hogy az azonosítóval, jelszóval biztosított hozzáféréssel ellátott szolgáltatásokat, ügyfélfiókokat indoklás nélkül megszüntesse vagy hogy azok használatát korlátozza.

A weboldalon található információkat a mindenkor hatályos magyar jogszabályokkal összhangban kell értelmezni. A weboldalon található információk felhasználása nem adhat alapot jogellenes elvárásokra és magatartásra, az alkalmazásukból eredő károkért a Társaság nem tartozik felelősséggel.